Ora de Sibiu
Știri in direct

VIDEO – FC Hermannstadt face memoriu – ’’Sibiul nu merită să fie bătaia de joc a arbitrilor’’

1.077

Oficialii clubului sibian de liga 1 vor face memoriu împotriva arbitrului central al partidei de la Craiova. Centralul Iulian Călin a dat un penalty oltenilor pentru un fault inexistent, la scorul de 1-0 pentru FC Hermannstadt.

Toate tunurile pe arbitrul Iulian Călin! Acesta a fost păcălit în prelungirile primei reprize a meciului U Craiova – FC Hermannstadt de Cicâldău care a simulat un fault al lui Tătar. Oltenii au egalat și meciul s-a terminat 1-1. Președintele lui Hermannsdadt, Teodor Birț, a făcut un scandal monstru după prestația arbitrului din Ștefănești. „Așa ceva e inadmisibil! Am tot tăcut, am fost de nenumărate ori dezavantajați de arbitri, nu am spus nimic până acum, dar acum s-a umplut paharul. Nu a fost fault! A fost o simulare clară, Cicâldău trebuia să primească al doilea cartonaș galben și să fie eliminat. Nu este prima dată când suntem dezavantajați. Am decis să depunem memoriu împotriva domnului Iulian Călin. Sibiul nu merită să fie bătaia de joc a arbitrilor”, a spus Birț pentru gsp.ro. În zilele următoare oficialii sibieni se vor prezenta la sediul Federației Române de Fotbal și vor depune un DVD care va conține erorile de arbitraj din ultimele meciuri în urma cărora echipa a avut de suferit de pe urma arbitrilor.

„Nu vom mai tăcea! Să nu uităm că și eliminarea lui Dumitriu, din finalul meciului, a fost, de asemenea, nemeritată. La al doilea cartonaș galben, un jucător al Craiovei îl faultase înainte pe N’Kololo, dar asta nu s-a văzut, sau nu s-a vrut să se vadă!”, a mai declarat Birț.

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...