Ora de Sibiu
Știri in direct

FOTO Cățel pierdut într-un accident pe Valea Oltului găsit după cinci săptămâni de un polițist

1.001

Polițistul Daniel Stoenete, din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea, a găsit cățelul unei familii de ruși, animalul pierzând-se în urma unui accident rutier care a avut loc la începutul lunii septembrie, pe Valea Oltului.

Stăpânii câinelui s-au întâlnit ieri, 7 octombrie, cu polițistul, pentru a-și recupera cățelul. În urmă cu aproximativ 5 săptămâni, pe Drumul Național 7, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, într-una din mașini aflându-se o familie de ruși și cățelul acestora.
În momentul impactului, animalul speriat a fugit în pădurea din apropiere, iar stăpânii lui nu au reușit să-l găsească, rugându-l însă pe polițiștul de la fața locului, Daniel Stoenete, să-i anunțe dacă va găsi cumva câinele.
După numeroase zile de căutări în zonă, polițiștul a găsit în cele din urmă cățelul, într-o parcare de pe Valea Oltului. S-a luat legătura cu familia de ruși, prin intermediul unei rețele de socializare, aceștia ajungând în scurt timp în zonă. Momentul revederii a fost unul emoționant, atât pentru stăpân, cât și pentru cățel.

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...