Remodelarea de la Shopping City Sibiu – Se știe când e redeschiderea Mall-ului

7.013

Lucrările de remodelare pentru cel mai mare centru comercial din zona Sibiului sunt în toi. Cei de la Shopping City Sibiu vor să ofere o surpriză sibienilor care s-au obișnuit să își facă aici cumpărăturile.

Pentru că zona în care se aflau principalele magazine din Mall e în remodelare, toate magazinele sunt închise. Totuși s-a stabilit oficial și când se redeschide aceasta. Astfel parterul va fi redeschis cel mai probabil în jurul datei de 8 decembrie, iar zona de food care este poziționată la etaj, devine funcțională o săptămână mai târziu. Reamintim că se amenajează și o nouă cale de acces auto – Citește AICI unde se amenajează noua intrare auto la Shopping City!

Remodelare de zeci de milioane de euro
În urma unei investiții de aproximativ 35 de milioane de euro, noul Shopping City Sibiu va ajunge la o suprafață de 90.000 de metri pătrați, ceea ce îl va transforma în cea mai mare și mai modernă destinație de retail din regiune. Centrul comercial se va extinde cu aproximativ 10.000 de metri pătrați, adăugând și un nou nivel ce va include o zonă reinventată de food court și divertisment, precum și o terasă exterioară ideală pentru petrecerea timpului liber. Mai multe detalii – AICI!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.