Zi decisivă pentru autorii crimei din Vasile Aaron – Familia victimei a intentat și ea proces

0 4.286

Cei trei tineri sibieni judecați pentru că au omorât un bătaie un vâlcean, în luna mai a acestui an, își vor primi sentința. Judecătorii au amânat pronunțarea acesteia pentru data de 10 octombrie.

Procesul penal în cazul crimei din Vasile Aaron este la final. Ultimul termen de judecată a fost în data de 3 octombrie, dar judecătorii au amânat pronunțarea pentru miercuri, 10 octombrie. Atunci ei vor stabili dacă cei trei inculpați- Daniel Ioan Cucerzan, Constantin Sorin Canciu și Constantin Nicolae Stîngaciu- sunt vinovați și ce pedeapsă vor primi.

Pe toată perioada procesului cei trei s-au aflat în arest preventiv, dar constant au formulat cereri pentru acordarea unei măsuri mai ușoare- arestul la domiciliu. Judecătorii nu au acceptat niciuna dintre aceste cereri.

Între timp familia victimei, spitalul Clinic de Urgență Sibiu și Serviciul de Ambulanță sibiu s-au constituit parte civilă în proces.

Cei trei sunt acuzați că în luna mai au bătut un tânăr din Vâlcea, în fața unui bar din cartierul Vasile Aaron, până l-au omorât. Tânărul a decedat la spital din cauza unei rupturi la ficat.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...