Ora de Sibiu
Știri in direct

Meditații gratuite la matematică pentru elevii care se pregătesc să dea Bac-ul

307

Elevii de clasele a XI-a și a XII-a care doresc să se pregătească suplimentar la matematică pentru sesiunea de Bacalaureat și admitere la facultate 2019 au posibilitatea de a participa, și în acest an, la cursurile susținute gratuit de profesori ai Facultății de Inginerie, din cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Cursurile vor începe în 20 octombrie 2018 și se vor încheia în 25 mai 2019, în acest interval fiind programate 20 de ședințe, sâmbăta, în intervalul 9,00-12,00, în aula IE 101 a Facultății de Inginerie.

Informaţii suplimentare se pot obține la adresa http://csac.ulbsibiu.ro/informatii_admitere.php și http://inginerie.ulbsibiu.ro/admitere, sau la secretariatul departmentului Calculatoare și Inginerie Electrică – tel. 0269 216062 int. 461.

Pregătirea la Informatică va avea loc după un orar care va fi afișat pe site-ul Departamentului de Calculatoare și Inginerie Electrică: http://csac.ulbsibiu.ro/ și pe cel al Facultății de Inginerie: http://inginerie.ulbsibiu.ro/admitere/.

Programul complet al pregătirilor poate fi consultat pe site-ul https://www.ulbsibiu.ro/ro/stiri/news.php?news_id=3135

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...