Ora de Sibiu
Știri in direct

Multiplex Cinema la Sibiu – Proiectul în pericol să fie abandonat

4.358

Primul proiect de amenajare a unui multiplex cinema cu opt săli de proiecție la Shopping City Sibiu, pare să se fi blocat din cauza unor cerințe venite din partea celor de la ISU Sibiu. Se pare că în avizul eliberat s-ar fi cerut ca materialele din construcția viitorului multiplex cinema să reziste la foc în jur de șase ore.

Shopping City Sibiu va găzdui primul cinema multiplex ultramodern din oraș. Cel puțin așa s-a anunțat în primăvara acestui an. Dacă remodelarea galeriilor comerciale merge conform graficului, în schimb amenajarea viitorului multiplex cu 8 săli dotate cu cele mai noi tehnologii în proiecția de film bate pasul pe loc. Surse de încredere au explicat pentru Ora de Sibiu, că în avizul eliberat de către ISU Sibiu pentru acest multiplex s-a solicitat printre altele ca materialele folosite să fie rezistente la foc în caz e incendiu preț de șase ore, lucru care pare aproape imposibil de îndeplinit.
ISU Sibiu susține că investiția trebuie făcută conform avizului eliberat și să se respecte specificațiile din acesta. ”Din câte știu eu, ei au un aviz de la noi. Conform avizului ei trebuie să implementeze toată investiția, conform acestui act. Ei trebuie să se conformeze avizului dat în urma documentației tehnice depuse la noi. Noi nu am venit cu solicitări suplimentare. Noi am aprobat documentația, materialele folosite trebuie să aibă anumite specificații. Când va fi gata construcția atunci se va depune documentația de autorizare, deocamdată nu am primit așa ceva”, a declarat Cosmin Balcu, șeful ISU Sibiu.
CITEȘTE ȘI: Remodelarea de la Shopping City Sibiu – Se știe când e redeschiderea Mall-ului
Deocamdată cei care implementează proiectul caută soluții, dar în mod cert viitorul multiplex cinema nu va fi funcțional din această iarnă, atunci când este preconizată redeschiderea galeriilor comerciale de la Shopping City Sibiu (detalii AICI). Reamintim că se amenajează și o nouă cale de acces auto – Citește AICI unde se amenajează noua intrare auto la Shopping City!

Remodelare de zeci de milioane de euro
În urma unei investiții de aproximativ 35 de milioane de euro, noul Shopping City Sibiu va ajunge la o suprafață de 90.000 de metri pătrați, ceea ce îl va transforma în cea mai mare și mai modernă destinație de retail din regiune. Centrul comercial se va extinde cu aproximativ 10.000 de metri pătrați, adăugând și un nou nivel ce va include o zonă reinventată de food court și divertisment, precum și o terasă exterioară ideală pentru petrecerea timpului liber. Mai multe detalii – AICI!

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...