Ora de Sibiu
Știri in direct

Continuă lucrările de reparații la străzi în Sibiu – Stadiul la zi al acestora

1.582

Vremea buna permite continuarea lucrărilor la carosabil, în Sibiu. Calea Dumbrăvii este încă în lucru, iar alte șantiere vor fi deschise pe tronsonul Morilor – Șaguna – Piața Unirii.

Parcarea Teatrului a fost redeschisă publicului după ce s-au încheiat lucrările de reparații ale carosabilului și s-au înnoit marcajele. Pentru că este vorba de o parcare centrală foarte solicitată aceasta a fost redeschisă, chiar dacă mai sunt de executat câteva lucrări care nu afectează parcarea ci au legătură cu instalarea unor bariere care vor reglementa accesul în parcare.

Pe Calea Dumbrăvii se efectuează în aceste zile reparații ale carosabilului pe un nou tronson, cel situat între Cimitirul Municipal și intersecția cu strada Siretului. În prezent se frezează stratul de asfalt vechi și urmează să se aștearnă noul strat în acest weekend. Circulația nu va fi închisă, dar se vor institui restricții și devieri în perioada lucrărilor.

De luni, 15 octombrie încep lucrările de reparații pe tronsonul dintre strada Morilor și Piața Unirii. Până în 15 noiembrie se va freza vechiul strat de asfalt și se va turna unul nou. Frezarea se va desfășura fără închiderea traficului, dar cu instituirea unor devieri temporare de pe banda sau sensul pe care se lucrează. În paralel, pe acest tronson, continuă și lucrările la separatoarele de trafic.

De marți, 16 octombrie, încep lucrările de reparații ale pavajului de pe strada Alexandru Odobescu, de la intersecția cu strada Mitropoliei și până la Teatrul Gong. Lucrările constau în refacerea rosturilor pavajului, înlocuirea pietrelor degradate Parcarea pe această stradă nu va fi posibilă până duminică, 14 octombrie pentru că traficul va fi deviat prin această zonă pentru a nu opri circulația pe o stradă solicitată din centru. Șoferii sunt rugați să aleagă alte spații de parcare din zonă.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...