Crima din Vasile Aaron – Suspecții primesc o nouă veste proastă

0 2.272

Cei trei suspecți în cazul crimei petrecută la finele lunii mai a acestui an, au cerut din nou eliberarea din arest preventiv. Instanța a deliberat miercuri, 10 octombrie, dar decizia a fost una în defavoarea celor care în luna mai ar fi ucis în bătaie un tânăr din Vâlcea în fața unui bar din Vasile Aaron.

Daniel Ioan Cucerzan, Constantin Sorin Canciu și Constantin Nicolae Stîngaciu au cerut miercuri instanței la Tribunalul Sibiu să fie eliberați din arest preventiv și puși în arest la domiciliu. Magistrații nu au dat dovadă de clemență nici de această dată. ”Menţine măsura arestării preventive luată faţă de inculpaţii Cucerzan Daniel-Ioan, Stîngaciu Constantin-Nicolae şi Canciu Constantin-Sorin. Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu formulată de inculpaţi, prin avocaţi. În baza art. 275 alin. 3 C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, se arată în soluția eliberată de Tribunalul Sibiu.
În aceste condiții cei trei suspecți rămân în continuare după gratii. Cei trei au ajuns în arest după ce în data de 28 mai au omorât în bătaie un tânăr din județul Vâlcea, în fața unui bar din Vasile Aaron. Detalii găsiți AICI.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.