Crima de pe Bârsei – Ucigașul vrea clemență de la magistrați

0 1.642

Bărbatul care la mijlocul lunii august și-a ucis soția într-un apartament de pe strada Bârsei, a cerut judecătorilor să îl elibereze din arestul preventiv.

Hațegan Ioan a cerut la începutul acestei luni să fie înlocuită măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. Magistrații au respins însă solicitarea acestuia. ” În baza art. 242 C.p.p., respinge cererea formulată de inculpatul H. I. privind înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu. În temeiul art. 348 al. 2 C.p.p. rap. la art. 207 al. 4, 6 C.p.p., constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului H. I., …, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de omor prev. de art. 188 al. 1 C.p.. Conform art. 207 al. 4 C.p.p., menţine măsura arestării preventive a inculpatului”, se arată în soluția pe scurt a Tribunalului Sibiu.
Reamintim că Hațegan Ioan și soția sa, Hațegan Ana, au început să se certe. Din apartament s-au auzit după ceva timp țipete și strigăte ale bietei femei. Bărbatul care este cunoscut ca fiind agresiv și cu vecinii, a început să o lovească pe aceasta. A dat în ea cu pumnii și cu picioarele până nu a mai mișcat. Vedeți AICI foto și detalii mai multe despre această crimă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.