fbpx

Uită de întreținere sau plătește-o în rate – Căldură și energie curată

3.333

A venit toamna, multe familii au pornit deja centrala. Urmează prima factură din acest sezon la încălzire, dar e un fel de ”sperietoare”. Vă gândiți cum va fi la iarnă, electricitatea e scumpă, gazul și mai și. Ce bine ar fi fost dacă v-ați fi instalat de astă vară un sistem fotovoltaic… Acum costurile ar fi fost scăzute. Nici acum nu e târziu, dar vă gândiți că nu v-ați pregătit financiar pentru o astfel de investiție. Păi nu e nici târziu, nici de ”neplătit”. Și asta pentru că cei de la Green Seiro, firma din Sibiu care se ocupă cu instalarea panourilor solare și fotovoltaice, are o soluție: plata în rate.

 

Simplu și la obiect
Cei de la Green Seiro vă garantează calitatea lucrării și a materialelor folosite. Dacă vă doriți căldură, apă caldă și/sau energie electrică de la soare, ei sunt cei la care trebuie să apelați. Vă faceți o programare, mergeți la întâlnire cu câteva informații și în cel mai scurt timp veți avea instalate panourile.

AFLĂ DE AICI PAȘII DE URMAT PENTRU INSTALAREA PANOURILOR

Nimic mai simplu din punct de vedere logistic.

Soluția financiară
Dacă ați stabilit cu reprezentanții Green Seiro care sunt necesitățile voastre și de ce aveți nevoie, vine partea grea pentru orice client: calculul investiției. Doar că la Green Seiro nimic nu este greu. Reprezentanții firmei au pus la cale un parteneriat cu o companie de credit către care se pot plăti ratele investiției. ”Avem o înțelegere cu o companie care creditează clienții noștri. Vorbim doar despre persoane fizice. Aceștia își pot eșalona ratele pe maxim 60 de luni. Ceea ce este important este că ratele sunt fixe, așa că pe parcursul rambursării nu vor exista surprize neplăcute”, spune Paul Varga, manager Green Seiro.

42903832 2227638103944522 2904041501535240192 n

Simplu și eficient
Clientul care apelează la Green Seiro și își dorește să plătească în rate nu trebuie să facă nimic în plus pentru acest serviciu. ”Clientul nostru ne spune că dorește plata în rate. Noi trimitem la compania de creditare o copie după buletin, clientul va fi sunat pentru verificare, iar după ce i se acceptă creditarea noi instalăm panourile. Trebuie însă știut că această creditare se acordă pentru o sumă maximă de 50.000 de lei. Dacă clientul se încadrează în această sumă va plăti prima rată, apoi pe următoarele. Dacă suma investită depășește 50.000 de lei, clientul va plăti diferența ca pe un avans, apoi va începe ratele lunare fixe”, explică Paul Varga.

Este important de știut că dacă între timp dispuneți de o sumă mai mare și doriți să achitați creditul în întregime sau o parte din el, se poate. Apoi, ratele rămase se vor recalcula.

Așadar, cu frigul care bate la ușă și facturile mari care deja stau în poștă, Green Seiro vă oferă o oportunitate de investiție fără prea mari bătăi de cap. Și unde mai pui reducerea costurilor de întreținere către 0!

CITEȘTE AICI CU CÂT SCADE ÎNTREȚINEREA DACĂ ÎȚI MONTEZI PANOURI SOLARE ȘI FOTOVOLTAICE

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.