Ora de Sibiu
Știri in direct

Agent de poliție dat afară din IPJ Sibiu

3.772

Agentul șef de poliție, Marian Răduinea, a fost dat afară din poliție. Decizia a fost a comisarului șef Tiberiu Ivancea, șeful IPJ Sibiu. Răduinea are dreptul să conteste decizia. Agentul de poliție nu a răspuns până la ora publicării acestui articol, la solicitarea Ora de Sibiu, pentru a își expune un punct de vedere oficial, legat de disponibilizarea sa din poliție.

Decizia a venit în urma mai multor abateri disciplinare comise de Răduinea, după cum se arată în informarea transmisă agentului de la rutieră și postată pe pagina de Facebook – SNPR DECUS: ”Ați adoptat un comportament nedemn de considerația și încrederea impuse de profesia de polițist, manifestându-vă agresiv din punct de vedere legal, agitat psiho-motor, necontrolat și impertinent în relația cu membrii comisiei centrale de expertiză medico militară, comentând de asemenea activitatea unor medici specialiști pe care i-ați denigrat în fața membrilor comisiei prin adnotarile făcute pe marginea documentelor eliberate de aceștia, adnotări care induc ideea că medicii respectivi ar fi slab pregătiți deși nu aveți pregătirea și statutul necesar de a evalua pregătirea profesională și competențele persoanelor care exercită profesia de medic. Astfel prin comportamentul dumneavoastră total neadecvat în fața comisiei centrale de expertiză medico militară au fost aduse prejudicii imaginii profesiei de polițist dar și instituției Poliției din care faceți parte”.
Pentru aceste motive Marian Răduinea a fost sancționat cu destituirea din poliție.

Foto Facebook SNPR DECUS

Sindicatul polițiștilor din care Marian Răduinea face parte a declarat că îl sprijină pe acesta și a cerut instituirea unei comisii care să evalueze situația de la IPJ Sibiu. ”La finalizarea discutiilor, comisia va întocmi un raport detaliat cu propuneri concrete, ce se va înainta conducerii MAI pentru punerea în aplicare. (..) Privitor la legalitatea aplicarii sancțiunii disciplinare de către șeful IPJ Sibiu colegului nostru ag. sef Marian Răduinea, urmează să se pronunțe eșalonul superior din cadrul IGPR, legal investit în soluționarea contestației formulate.”, se arată în informarea publică a sindicatului. Marian Răduinea a mai fost cercetat disciplinar și în anul 2016.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
3 Comentarii
  1. SEBASTIAN spune

    Asta merita de mult. Nu vorbim de cat de corect e .Prima data sa il duceti pe domnul Raduinea Marian la un curs de bune maniere si dupa aceea sa mai faca pe politistul. Face parte din lumea interlopa crede el. Si inainte sa il pupati in fund verificati cate plangeri la politie are. Prima data verificati si interesati-va de el..

    1. Elena G spune

      No ce ai Sebică, ti-i rau? Ti-a luat permisul?

  2. […] Agent de poliție dat afară din IPJ Sibiu […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...