Ora de Sibiu
Știri in direct

FOTO Întâlnire după patruzeci de ani la absolvire la Sibiu

772

Promoția 1974-1978 a Institutului Teologic de Grad Universitar din Sibiu, actuala Facultate de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna”, s-a reîntâlnit la 40 de la absolvirea cursurilor de licență.

În prima parte a programului, absolvenții au participat la un Te Deum oficiat în capela facultății sibiene de un sobor de preoți condus de pr. prof. dr. Dumitru Abrudan, în prezența Înaltpreasfințitului Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului. Absolvenții, alături de familiile lor, s-au rugat și I-au mulțumit lui Dumnezeu pentru ajutorul și ocrotirea primite în cei 40 de ani de slujire în ogorul Bisericii, anunță Mitropolia Ardealului.
După Te Deum, soborul slujitor a oficiat o slujbă de pomenire pentru toți profesorii, ierarhii și colegii trecuți la Domnului.
La final, IPS Mitropolit Laurențiu i-a binecuvântat și i-a felicitat pe absolvenți pentru misiunea îndeplinită până acum în comunitățile încredințate spre păstorire. Ierarhul i-a îndemnat să continue și să intensifice lucrarea pastorală în rândul credincioșilor, mai ales că provocările societății actuale sunt din ce în ce mai mari și diverse. Întâlnirea a continuat în Aula „Mitropolit Ioan Mețianu” a Facultății de Teologie Ortodoxă din Sibiu. Aici, absolvenții au avut posibilitatea să asculte o prelegere a pr. prof. dr. Dumitru Abrudan și să-și prezinte fiecare activitatea pastorală din cei 40 de ani, precum și împlinirile pe plan familial și personal.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
airsoft.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...