Ora de Sibiu
Știri in direct

Ținuta lui Carmen Iohannis de la Episcopia Română din Italia, criticată DUR

1.851

Carmen și Klaus Iohannis au fost în vizită în Italia, unde au trecut și pe la Episcopia Română. Ținuta aleasă de prima doamnă pentru acest eveniment a fost însă aspru criticată în țară.

Carmen Iohannis este considerată ca fiind una dintre cele mai elegante femei din România, Prima Doamnă prezentându-se adesea la evenimentele oficiale într-un mod impecabil. Totuși, se pare că această opinie nu este împărtășită de toată lumea, ultima ținută purtată de Carmen Iohannis în cadrul vizitei de la Episcopia Română din Italia stârnind controverse în mediul online.
Carmen Iohannis a primit un val de critici pentru ținuta aleasă în cadrul vizitei de la Episcopia Română din Italia, unde a l-a însoțit pe soțul său, Președintele Klaus Iohannis. După ce s-a bucurat de multe laude pentru outfitul purtat la Constanța, de Ziua Marinei, se pare că Prima Doamnă a României nu reușește întotdeauna să fie pe placul admiratorilor săi și nu numai. Multe voci i-au comentat negativ ținuta aleasă pentru vizita din Italia, printre care și o persoană publică autohtonă.

Monica Tatoiu a criticat ținuta purtată de Carmen Iohannis
Este vorba despre Monica Tatoiu, care a considerat apariția lui Carmen Iohannis puțin inadecvată pentru vârsta sa. Prima Doamnă a României a purtat o rochie de culoare roz pal cu buline negre, până deasupra genunchiului, cu volane la mâneci și cordon negru în talie. Soția Președintelui Iohannis și-a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale tot de culoare roz. În asentimentul Monicăi Tatoiu, multe persoane au considerat această apariție ca fiind una nepotrivită pentru contextul dat.

„Când încurci 25 cu 52”, a scris femeia de afaceri pe rețelele de socializare, subliniind faptul că Prima Doamnă a ales o ținută care este nepotrivită pentru vârsta acesteia. Totuși, soția Președintelui României urmează să împlinească 58 de ani în luna noiembrie.
„Asta nu este o îmbrăcăminte pentru vârsta ei și nici ca soție de președinte. Uitați-vă la soțiile președinților din străinătate cum se îmbracă. Am văzut că și la biserică merge prea sexy, nici acolo nu are un pic de decență”, a comentat și unul dintre internauți.
Klaus și Carmen Iohannis, în vizită în Italia

Preşedintele României Klaus Iohannis a plecat, duminică, în Italia, însoțit de soția sa, aceasta fiind prima vizită de stat din ultimii 45 de ani în această țară a unui şef al statului român. În aceeași zi, cei doi soți au mers în vizită la sediul Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei. De asemenea, șeful statului și soția lui au asistat la iluminarea Columnei lui Traian în culorile tricolorului românesc. „Cred că un simbol mai profund şi mai frumos pentru legătura între popoarele noastre nu există”, a declarat Klaus Iohannis.
Sursa www.click.ro

Primește titlurile instant

loading...

Citește și
1 Comentariu
  1. calin spune

    Cine este Monica Tatoiu?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...