”Brăzdează” cerul Sibiului cu motodeltaplanul – Pasiune transformată în realitate

0 1.446

Poate ați observat că de ceva vreme, din când în când, cerul de deasupra Sibiului și localităților învecinate este brăzdat mai mereu de un aparat zburător – un motodeltaplan mai exact. Cel care îl pilotează face asta din pasiune, dar și din dorința de a le arăta și altora frumusețea zborului și cum se simte viața de la câteva sute de metri altitudine.

Nicolae Grecu are 65 de ani. Lucrează ca șofer la Primăria din Șelimbăr, dar de fapt toată viața lui și-a dorit să zboare. ”De mic am fost fascinat de zbor. Mă întrebam mereu cum o fi să zbori, ce se întâmplă acolo sus…Visam foarte des că zbor. Îmi aduc aminte că în vis vedeam de sus panorama orașului, întindeam mâinile în somn și efectiv simțeam că zbor. Iar acum, după ce am zburat, îmi dau seama că văd exact ceea ce vedeam în vis”, povestește Nicolae Grecu.deltaplan
Pasiunea pentru zbor a lui Nicolae Grecu a mers atât de departe încât în urmă cu câțiva ani a încercat să își construiască propriul elicopter. Citește întreaga poveste pe oradeselimbar.ro – Click AICI!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.