Investiție de 3 milioane euro în Zona Industrială Vest – IFM se extinde

0 1.413

IFM este o companie care și-a început activitatea din 1969. Este specializată pe producția de senzori. Compania este reprezentată în 70 de țări, printre care și România, în Sibiu. Aici urmează să se deschidă o a doua fabrică, după ce prima și-a atins capacitatea maximă de ocupare.

Noua fabrică IFM de la Sibiu face parte tot din Zona Industrială Vest, la fel ca și prima.
Încă de la deschiderea primei locații planul celor de la IFM a fost ca la Sibiu să existe două fabrici. ” Planificarea inițială a locației includea o construire în doi pași. Odată cu ocuparea completă a suprafeți construite cu primul pas, s-a început ridicarea celei de a doua clădiri. Cu hala 2 ne-am atins nivelul de dezvoltare maxim planificat inițial”, spun reprezentanții IFM.

În prima fabrică se produc senzori de poziție, iar succesul din industrie a făcut posibilă inaugurarea celei de a doua locații în care se vor fabrica senzori de presiune. O dată cu deschiderea noii fabrici vor fi create aproximativ 200 de noi locuri de muncă. În acest moment la IFM Sibiu sunt angajați 330 de oameni, iar planul este ca până la finalul lui 2019 numărul angajaților să crească la 530 de oameni.
Investiția în noua fabrică se ridică la 3,5 milioane de euro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.