Opriți la un control de rutină, sancționați că șofau fără permis

Trei șoferi s-au ales cu doar penal după ce au fost opriți în trafic de polițiștii de la rutieră. niciunul dintre ei nu a putut prezenta un permis de conducere, pentru că nu aveau așa ceva.

La data de 18 octombrie, în jurul orei 18,30, pe DN 7C, în zona localității Cârțișoara, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos au identificat un localnic în vârstă de 59 de ani, care conducea un autoturism deși nu deține acest drept.
În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 18 octombrie, în jurul orei 20,00, pe DJ 106, în localitatea Netuș, polițiștii au identificat un alt bărbat aflat la volan fără a deține permis de conducere. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Brădeni, față de care s-a întocmit dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 18 octombrie, în jurul orei 21,00, a continuat seria celor depistați la volan fără drept, de această dată în localitatea Cristian, unde a fost depistat un localnic în vârstă de 19 ani care conducea un autoturism pe strada XI.
Și pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 335 aliniatul 1 din Codul Penal.

prinsi fara permis la volansoferi fara carnet de conduceresoferi fara permis
Comentarii (0)
Comentează