Asigurări Allianz Țiriac vine cu o ofertă de imbatabilă pentru firmele sibiene – Detalii miercuri, ora 16.00 la Hilton Sibiu

0 779

Costul asigurărilor pentru bunurile firmelor au reprezentat mereu o parte importantă din buget. Plata lor este un efort financiar, dar de acum totul devine mai ușor. Asigurări Allianz Țiriac vine cu o ofertă cu până la 20% mai ieftină pentru companiile și firmele înregistrate în județul Sibiu.

Costurile asigurărilor pentru clădiri, bunuri, mașini, călătorii sau orice altceva ține de managementul unei firme nu trebuie să reprezinte o preocupare. Tocmai pentru a veni în sprijinul companiilor, Camera de Comerț, Industrie și Agricultura Sibiu și Allianz Tiriac Asigurări lansează un pachet de servicii cu reduceri substanțiale, printre care:
20 % reducere față de primele tehnice la asigurarea casco;
– 20 % reducere față de primele tehnice la asigurarea Bunuri Persoane Juridice;
– 20% reducere față de primele tehnice la asigurarea de călătorie Voiaj,
– 10% reducere față de primele tehnice la celelalte forme de asigurare (CMR , RȚI , etc.);
– ofertă personalizată cu tarif redus față de primele tehnice la asigurarea privată de sănătate pentru angajați.invitatie

Noul pachet de oferte va fi lansat miercuri, 24 Octombrie 2018, ora 16.00, la hotelul Hilton. Confirmă participarea la tel 0740 145 417, Dox Expert Agent de Asigurare sau mergi direct la Hilton, miercuri la ora 16.00 și află toate detaliile.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.