plata indemnizațiilor pentru referendum - când și cum se dau banii
FOTO arhivă

Instituția Prefectului din județul Sibiu a anunțat că se va efectua plata indemnizațiilor președinților și membrilor secțiilor de votare, care au participat la Referendumul din 6-7 octombrie.

Astfel, începând de miercuri, 24 octombrie, între orele 9.00-16.00, pot fi ridicate sumele de la sediul Instituţiei Prefectului din strada Andrei Şaguna, nr. 10 (parter), în baza cărţii de identitate.
Pentru municipiul Mediaș, plata indemnizațiilor va începe tot miercuri, 24.10.2018, la sediul Primăriei Mediaș, din Piața Corneliu Coposu, nr. 3, de la ora 10.00.
Pentru membrii secțiilor de votare din celelalte unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Sibiu, indemnizaţiile vor fi achitate la sediile primăriilor. Sumele necesare vor fi virate de Instituția Prefectului – Județul Sibiu în conturile primăriilor.
Plăţile se efectuează în conformitate cu HG nr. 744/2018 privind stabilirea măsurilor tehnico-organizatorice, a bugetului și a cheltuielilor necesare pentru buna organizare şi desfăşurare a referendumului naţional pentru revizuirea Constituției din 6 și 7 octombrie 2018.

Ultima oră

Comentariul meu