Decizie temporară- se închide Piața Transilvania

0 686

Piața volantă Transilvania va fi închisă următoarele două sâmbete, respectiv în 27 octombrie și în 3 noiembrie. Decizia a fost luată întrucât SalaTransilvania găzduiește două evenimente cu participare internațională, pentru a căror bună desfășurare este nevoie de punerea la dispoziția participanților a întregii parcări.

Sibienii își vor putea face din nou cumpărăturile din Piața Transilvania, direct de la producători, începând de sâmbătă, 10 noiembrie.
Primul eveniment – Cupa Europei la Taekwondo ITF se desfășoară în perioada 25 – 28 octombrie. Organizatorul acestei competiții de arte marțiale aduce la Sibiu aproximativ 1.000 de participanți. Cel de-al doilea eveniment – Transilvanian Grand Prix va avea loc în zilele de 3 și 4 noiembrie. La această competiție internațională de dans sportiv și-au anunțat prezența sportivi și oficiali din peste 35 de țări. Tot în aceeași perioadă se va desfășura Campionatul Mondial de Juniori 2 Standard și Campionatul Mondial de Seniori 1 10 Dansuri. La ediția de anul trecut a competiției Transilvanian Grand Prix au luat startul 2.000 de sportivi, alături de 80 de arbitri din peste 25 de țări, în timp ce anul acesta numărul participanților va fi mai mare datorită celor două campionate incluse în cadrul evenimentului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.