FOTO IFM a deschis a II-a unitate la Sibiu – Încă două sute de noi locuri de muncă

4.151

IFM a inaugurat marți la Sibiu o a doua unitate, creându-se astfel peste 200 de locuri noi de muncă. În prezent, compania specializată pe producția de senzori este reprezentată în 70 de țări, printre care și România, în Sibiu. Investiția din Zona Industrială Vest se ridică la aproximativ 3,5 milioane euro.

Noua fabrică IFM are o suprafață de 4.000 metri pătrați și face parte din Zona Industrială Vest, la fel ca și prima, care și-a atins deja capacitatea maximă de ocupare. Reprezentanții IFM spun că planul lor era ca, încă de la deschiderea primei locații, să existe două fabrici în Sibiu, astfel că în doar 4 luni de zile au ridicat-o și pe cea de-a doua.Investiția în noua fabrică se ridică la 3,5 milioane de euro, fiind ridicată în doar 4 luni.Spre deosebire de prima locație, unde sunt fabricați senzori de poziție, în cea nouă se vor produce senzori de presiune.De asemenea, odată cu deschiderea noii locații, au fost asigurate aproximativ 200 de locuri de muncă. În prezent, la IFM Sibiu sunt angajați 330 de oameni, iar planul este ca până la finele anului 2019 numărul angajaților să ajungă la 530.CITIȚI ȘI: Investiție de 3 milioane euro în Zona Industrială Vest – IFM se extinde

„Planificarea inițială a locației includea o construire în doi pași. Odată cu ocuparea completă a suprafeți construite cu primul pas, s-a început ridicarea celei de a doua clădiri. Cu hala 2 ne-am atins nivelul de dezvoltare maxim planificat inițial”, spun reprezentanții IFM.

Încă de la înființarea grupului de companii, IFM dezvoltă, produce și distribuie la nivel mondial senzori, sisteme de comandă și sisteme pentru automatizări industriale. La nivel mondial, aproximativ 6.700 de persoane lucrează pentru companie.
Datorită rezultatelor bune obținute în Sibiu, grupul de firme IFM plănuiește deja o nouă extindere și este în căutare de teren.
Compania IFM și-a început activitatea în anul 1969, fiind specializată încă de atunci pe producerea de senzori.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.