Ora de Sibiu
Știri in direct

FOTO VIDEO – Emoții la AFT Sibiu – Peste 300 de cadeți au depus jurământul

547

A fost o zi extrem de emoționantă pentru cadeții Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”. 332 de tineri au depus miercuri Jurământul Militar.

După opt săptămâni în care au învățat ABC-ul instrucției, și-au întărit starea fizică și au reușit să se adapteze condițiilor mediului militar, 332 de cadeți din anul I au participat la un eveniment unic în viața fiecărui militar.

Zeci de părinți în lacrimi au fost prezenți la acest eveniment, pentru a-și susține copiii în momentul în care au făcut legământ cu țara lor.

Live: Depunerea Jurământului Militar la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu#ArmataRomâniei #MApN #jurământ

Publicată de Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro pe Miercuri, 24 octombrie 2018

Totodată, prezent a fost și domnul gl. bg. Dorin Blaiu, comandantul Componentei Operaționale Terestre și locțiitorul șefului Statului Major al Forțelor Terestre, alături de autorităţi publice locale, comandanţi ai structurilor din sistemul naţional de apărare, dar și foşti rectori ai instituţiei.

Activităţile au continuat cu „Ziua Porţilor Deschise”. Toți invitații au avut parte de un program special, din al cărui desfăşurător nu au lipsit exerciţiile demonstrative, expoziţiile de armament şi tehnică militară, precum şi cele de carte şi fotografie.

Sursa video: Facebook Ministerul Apărării Naționale

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...