fbpx

Noi detalii despre tânăra răpită, bătută cu biciul și violată. DGASPC vine cu precizări

0 1.003

Cazul minorei de 15 ani care a fost sechestrată, bătută și violată a șocat întreg județul. Detalii noi apar despre caz, chiar de la reprezentanții direcției pentru Protecția Copilului sibiu. În cadrul instituției se știa despre cele întâmplate chiar din luna august.

Tânăra provine dintr-un centru de plasament aflat în subordinea DGASPC Sibiu. A intrat sub protecția lor din luna noiembrie 2017. Înainte de a fi sechestrată minora a plecat din centru fără bilet de voie.

”Minora de 15 ani provine dintr-un centru e plasament. Ea a fugit din centru în data de 8 iunie când a fost sesizată poliția atât telefonic cât și în scris. În data de 28 august aceasta a fost spitalizată pentru lovituri care i-au pus în pericol viața. În permanență reprezentanții DGASPC cât și cei ai centrului de plasament au discutat cu cadrele medicale și cu organele de poliție. La momentul acela minora a declarat că a fost sechestrată și bătută. După spitalizare minora s-a întors în centru, acolo unde se află șia cum”, a declarat Beatrice Munteanu, purtător de cuvânt al DGASPC Sibiu.

CITEȘTE AICI ÎNTREAGA POVESTE A TINEREI SECHESTRATE, VIOLATE ȘI OBLIGATE SĂ FACĂ MATERIALE PORNOGRAFICE

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.