Starea drumurilor județene din Sibiu – La Păltiniș e iarnă în toată regula

1 1.318

SC Drumuri și Poduri SA Sibiu, informează că la această oră în zona Jina – Poiana Sibiului carosabilul este acoperit cu un strat de gheață de 1-2 cm și se acționează cu material antiderapant.

Pe DJ 106A Sibiu – Păltiniș la această oră ninge și carosabilul este umed. Se va acționa începand cu cu material antiderapant pentru prevenirea înghețului. ’’Deoarece în acest moment circulația pe drumurile menționate se desfășoară în condiții de iarnă rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție. În funcție de evoluția condițiilor meteo pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene vom pune la dispozitie atât pe pagina de facebook cât și pe site-ul instituției noastre date actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro- butonul “alertă trafic”)’’, spun cei de la Drumuri și Poduri SA Sibiu.

Ninge la Păltiniș
”Pe DJ 106A, Sibiu – Păltiniș, se circulă în condiții de iarnă, ninge, dar utilajele de deszăpezire acționează în vederea curățării carosabilului”, anunță IPJ Sibiu. ’’Recomandăm conducătorilor auto să circule doar cu autoturisme echipate cu anvelope specifice condițiilor de iarnă, să circule cu viteză redusă, să utilizeze luminile de întâlnire pe tot parcursul deplasării, să se asigure înainte de schimbarea direcției și să acorde atenție sporită pietonilor’’, mai spun cei de la IPJ Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. […] Starea drumurilor județene din Sibiu – La Păltiniș e iarnă în toată regula […]

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.