Screen Shot 2018 10 26 at 00.09.14

Un imobil aflat în buricul târgului la câțiva pași de Piața Mare, se degradează pe zi ce trece și pune în pericol viața celor care circulă pe trotuarul din fața acesteia. Joi, o mașină a fost avariată de țiglele căzute de pe clădire.

’’Astazi 25.10.2018, în jurul orelor 12, în timp ce rulam cu viteză foarte mică cu mașina pe strada Avram Iancu pentru a-mi lua cei doi copii, elevi la Școala gimnazială nr. 2 Sibiu , de pe clădirea de vis-a-vis de școală a căzut o țiglă pe capota mașinii mele’’, ne-a transmis o cititoare, alături de fotografiile cu mașina avariată.
Femeia se teme și spune că dacă în locul mașinii era un copil se putea întâmpla o tragedie. ’’De data aceasta a fost noroc, dar se poate întâmpla oricând un accident întrucât acea clădire este în apropierea școlii. Așa cum se observă din poze, la acea clădire nu se lucrează, deși există o plăcuță pe care scrie „atentie se lucrează”. Nu se lucreaza, nu sunt schele și nici macar nu este împrejmuită.  Este inadmisibil ca lângă o școală unde e mereu plin de copii și de părinți să existe o astfel de clădire. Aceasta reprezintă un real pericol pentru viața și sănătatea cetățenilor. Sper ca autoritățiile locale să conștientizeze gravitatea situației și mai sper să se ia toate măsurile adecvate înainte să se întâmple o nenorocire’’, ne-a mai spus proprietara mașinii avariată joi după amiază.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns