whatsapp image 2018 10 22 at 11.16.05

O locuință nouă, mobilă mai bună pentru toată casa sau doar pentru camera copiilor…da, sunt investiții care trebuie gândite bine și ales ce este mai bun și potrivit pentru fiecare. Acum însă este momentul să alegeți, pentru că Târgul Imobiliar, Construcții și Amenajări, și Salonul de Mobilă s-au deschis la Redal Expo de pe strada Sebastian Bach. Este a patra ediție, cea mai mare de până acum, așa că mai mult ca sigur că veți găsi ceea ce căutați. Aveți timp să le vizitați până duminică, la Redal Expo.

Oferte imobiliare
Ofertele prezentate la Târgul Imobiliar sunt multe și deci, răspund cam tuturor cerințelor. Sunt apartamente mari, mai mici, penthouse-uri, case individuale.
Unul din cele mai atrăgătoare proiecte este cel al City Residence, care revine și anul acesta la Târgul de la Sibiu. Dezvoltarea ansamblului rezidențial din Lazaret, de peste Podul Gării continuă, ajungându-se deja la blocul cu numărul 12. Apartamentele au prețuri între 44.500 și 74.000 de euro.

whatsapp image 2018 10 26 at 18.00.541 1
Pe perioada târgului apartamentele au prețuri promoționale

O altă ofertă care v-ar putea interesa este cea de la Arena Village, care și-a anunțat dezvoltarea în premieră la Târgul Imobiliar. Acesta este un proiect nou care se dezvoltă pe strada Gutuilor.
Alte 23 de blocuri se ridică pe fostul teren al fabricii Metalcar. Aici se construiesc apartamente cu 3 și 4 camere.

Dar, ce este cel mai important, este faptul că firmele imobiliare, pe lângă portofoliul mare de proiecte pe care le prezintă, vă vor îndruma în găsirea apartamentului potrivit pentru fiecare dintre voi. Vor ține cont de zona pe care v-o doriți, de suprafață, de buget…și așa vot ajunge să vă propună cele mai bune oferte.

whatsapp image 2018 10 26 at 18.00.54
Agenții imobiliari oferă consultanță în alegerea apartamentului potrivit

Deci, oferte sunt multe la Târgul Imobiliar de la Redal Expo. Cu siguranță că veți găsi aici un apartament care să vă palcă, iar partea financiară este și ea asigurată. Și asta pentru că la târg sunt prezente instituții financiar bancare care au venit cu oferte pentru a vă ajuta să vă cumpărați locuința dorită. Unele dintre ele oferă credite cu dobândă fixă timp de 7 ani.

Mobilă pentru toate gusturile
Salonul de Mobilă este deschis și el până duminică, chiar lângă Târgul Imobiliar. Ceea ce este un lucru bun și unic pentru piața de profil sibiană, pentru că după ce ați ales viitoarea locuință la un pas distanță veți găsi și producătorii de mobilă de la care veți cumpăra mobila pentru a o decora.

Firme de mobilă din toată țara au venit la Salonul de la Sibiu, după ce și-au prezentat produsele la târguri de profil internaționale. Acesta este un semn că mobilierul corespunde standardelor înalte de calitate.
Și pentru că suntem în era hi-tech, și mobilierul trebuie să fie în acest ton, așa că la Sibiu veți găsi ”mobila viitorului”, de exemplu paturi cu somiere rabatabile și mufe USB pentru a vă încărca telefonul sau laptopul.

whatsapp image 2018 10 26 at 18.01.50 1

Producătorii de mobilă prezenți la Sibiu au spus că se luptă să rămână pe piața românească, iar Saloane ca cel de la Redal Expo le dau această posibilitate, pentru că le oferă spațiul necesar pentru a se face cunoscuți.

”Am ales organizarea acestor târguri împreună pentru că sunt domenii conexe. Dacă cineva își dorește o locuință vine la târgul imobiliar, iar după ce o găsește își poate căuta mobilă și decorațiuni la târgul de mobilă. Oferim astfel vizitatorilor posibilitatea de a găsi ceea ce caută într-un singur loc, în același timp. În plus, toate ofertele beneficiază de oferte de preț, oferte valabile doar pe perioada târgurilor”, spune Ioana Aldea, managerul de proiect.

Și pentru că anul acesta este cea mai mare ediție de până acum, merită să o vizitați. Intrarea va fi liberă, sâmbătă între 10 și 19 și duminică între 10 și 18.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu