fbpx

Se strâng fonduri pentru a ajuta familia a cărei casă a ars la Săliște

1.977

Momente dificile pentru unul din juniorii U15 de la echipa de fotbal CS Sion Săliște. Acesta împreuna cu bunica, fratele mai mare (cu handicap) și verișoara, au trecut prim momente de groază în noaptea de miercuri spre joi.

Casa a fost mistuită de flăcările unui incendiu. Aceștia au reușit în ultimul moment să se salveze, cu toții suferind răni grave inclusiv un vecin care a sărit in ajutor. Pentru Adrian Nucentan și fratele lui nu este primul necaz prin care trece, acesta rămânând orfan anul trecut când tatăl lor a decedat.
‘’Clubul Nostru demarează o strângere de fonduri pentru aceasta familie greu încercată! Puteți dona in contul Clubului cu mențiunea pt Adi – Asociația Club Sportiv Sion RO13BTRLRONCRT0262866901 . În momentul de fata se amenajează o locuința provizorie tot în orașul Săliște. Donațiile pot consta în haine marile S, L pentru băieți. Aceștia au nevoie de asemenea și de electrocasnice pentru noua locație, dar și bani pentru a începe refacerea casei arse’’, spun cei de la CS Sion Săliște.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.