Ora de Sibiu
Știri in direct

La Șelimbăr funcționarii primăriei vor fi evaluați de către cetățeni

862

Primarul comunei Șelimbăr a venit cu o inițiativă prin care cetățenii comunei pot să participe direct la un proces de evaulare a angajaților din administrația locală.

În România este deja o idee bine împământenită cum că funcționarii publici sunt plictisiți, vorbesc urât cu cetățenii și nu au niciun chef de muncă, niciodată. Este o idee generală, nu înseamnă că toți sunt așa. Tocmai pentru a se convinge de cum sunt percepuți funcționarii din Primăria Șelimbăr, primarul Marius Grecu a venit cu o metodă inedită de a-i evalua. Cu ajutorul cetățenilor.
Marius Grecu a avut această idee pornind de la nevoia, de ce nu, ca cetățenii Șelimbărului să fie primiți în Primărie de funcționari binevoitori și serviabili. ”Știm cu toții că funcționarii pot avea diferite comportamente care nu sunt pe placul cetățenilor. Eu vreau să evaluez aceste lucruri și nu neapărat în modul tradițional, prin șefii de servicii. Pe mine mă interesează interacțiunea dintre funcționari și cetățeni și felul în care aceștia din urmă privesc aparatul primăriei”, spune Marius Grecu. Citiți continuarea pe oradeselimbar.ro și aflați cum vor evalua cetățenii angajații primăriei Șelimbăr.

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...