Ora de Sibiu
Știri in direct

FOTO – Tone de gunoi aruncate la marginea Sibiului – Imaginile sunt dezolante

1.028

Locuitorii de pe trei străzi din cartierul Turnișor au ajuns la capătul puterilor. De ani de zile suportă mirosul greu al deșeurilor aruncate acolo de o firmă de salubritate. Oamenii spun că au făcut nenumărate sesizări la toate autoritățile, iar mereu răspunsul a fost ”o să luăm măsuri”.

La capătul străzii Trandafirilor din cartierul Turnișor a fost cândva o râpă, cunoscută ca și ”cascada”. Acum însă este plină cu deșeuri menajere și din construcții. Oamenii din zonă spun că de mai bine de 3 ani deșeurile sunt aruncate acolo de cei de la Schuster Ecologic.

”Vin aici zeci de mașini zilnic. Aruncă deșeurile din construcții, apoi le împing și le acoperă cu deșeuri menajere. Este un miros insuportabil, nu putem deschide geamurile. De șobolani ce să vă mai zic, încă un pic și ne intră în case”, povestește unul dintre localnici.

 

Oamenii spun că mașinile de gunoi vin zi și noapte să arunce deșeurile. ”Din câte am aflat aduc aici deșeuril

e din Sebeș. Plus ce adună din cimitirul de la noi. E plin de coroane aici.Nu este posibil așa ceva. Cum să arunci gunoaiele lângă casele oamenilor?” sunt revoltați sibienii din zonă.

Oamenii spun că au făcut reclamații la instituțiile statului, dar soluțiile se lasă așteptate. ”Am făcut petiții la Primărie, Mediu, ANAF, absolut peste tot. Mereu răspunsurile sun aceleași- vom lua măsuri. Păi ce măsuro, că aici se aruncă în continuare deșeuri, iar noi nu mai putem respira aerul acesta”, spun oamenii.

Străzile afectate de deșeurile aruncate la întâmplare sunt Ghiocelului, cucului, Gheorghe Asachi, Trandafirilor. Oamenii spun că fosta ”cascadă” este acum plină de deșeuri, muntele depășind chiar marginile fostei gropi.

Primește titlurile instant

Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...