Ora de Sibiu
Știri in direct

Foto – Distracție pe cinste la o petrecere de Halloween în căminele studențești din Sibiu

580

Anul universitar începe cu o seară de distracție pentru studenții din căminele Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu. În 31 octombrie, Direcția Social Administrativă le-a pregătit studenților o primă petrecere tematică.

Începând cu ora 19,00, în toate căminele universității va avea loc ”Halloween Party”, eveniment aflat la cea de a doua ediție. Astfel, toți sunt așteptați să vină costumați în personaje de poveste, iar cea mai frumoasă vrăjitoare va fi premiată.

De asemenea, studenții vor fi provocați la un concurs de sculpat bostani, iar cel mai reușit ”exemplar” va primi un premiu.

”Am început un nou an universitar și, așa cum i-am obișnuit pe studenți, vom organiza, periodic, astfel de evenimente. Cei din anii mai mari sunt deja extrem de nerăbdători, iar cei din anul I vor avea ocazia să intre în atmosfera petrecerilor”, a declarat conf. univ. dr. Ramona Todericiu, director general administrative adjunct al ULBS.

Și, pentru că de Halloween, dovleacul este ”vedeta”, studenții vor fi tratați cu plăcintă cu dovleac, dovleac copt și gogoși!

Primește titlurile instant

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...