Depozitul mașinilor ridicate din Sibiu se mută într-un spațiu nou

1 4.328

Din 1 noiembrie spațiul pentru depozitarea mașinilor ridicate ca urmare a parcării neregulamentare se mută de pe strada Autogării pe strada Preot Bacca fără număr, în zona intersecției cu strada Islazului.

Terenul în suprafață de 2000 de metri pătrați a fost amenajat corespunzător noii destinații și a fost creat un spațiu administrativ pentru întocmirea documentelor legale și pentru plata taxelor de ridicare, transport și depozitare.
Odată cu modificare locației au fost schimbate și indicatoarele din oraș, dar și informațiile pe plăcuțele care rămân în locul mașinilor ridicate pentru informarea proprietarilor cu privire la recuperarea mașinii.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Nervoasa scrie

    Atata vreme cat nu exista locuri de parcare în locurile amenajate special și parcurgi mai mult de 1/2 din oraș sa poti parca si tot nu gasesti , este o crima sa parchezi pe un trotuar f lat unde au loc si pietonii ai nu esti pe carosabil ? In conditiile in care in centrul istoric se desfasoara Targul olarilor si alte evenimente adiacente … rusine primaria sibiu și incompetentei puse în mod eronat în fruntea ei !!!!! Au pus niste tablagii nenorociti sa vâneze victimele incompetenței lor ? sper ca in instanța sa beneficiez de un Judececător inteligent ,,capabil „sa vada V I N O V A T U L real

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.