Ora de Sibiu
Știri in direct

FOTO VIDEO Scandal cu uși rupte la Asociația Vânătorilor și Pescarilor Sibiu. Situația este gravă

2.524

Asociația Vânătorilor și Pescarilor Sibiu este una dintre cele mai mari din țară, cu peste 6.000 de membrii. Probabil că miza este foarte mare, din moment ce fostul director, demis în anul 2017, face tot posibilul să își recapete funcția. Chiar dacă e să recurgă la acțiuni mai puțin pașnice.

Joi la amiază, pe strada Constituției, în fața sediului AJVPS a izbucnit un scandal monstru. Fostul director, Pompil Varga, a spart încuietorile ușii cu o bormașină. A venit însoțit de un executor judecătoresc și de un avocat.

Toate aceste acțiuni ale lui Pompil Varga au un singur scop: acela de a se așeza din nou pe scaunul de director. Imposibil, spune actualul director, Romeo Stoicescu.

Pompil Varga(dreapta), însoțit de cel care spune că este avocatul AJVPS Sibiu

”Domnul Varga a fost demis anul trecut. Atunci am fost ales eu în funcția de director. De atunci, domnul Varga nu a predat ștampilele asociației, deși a fost obligat de instanță să facă acest lucru. Cu aceste ștampile, și cu hotărârea consiliului din anul 2012, a fost la ITM de unde a obținut parola de la REVISAL. A intrat în program, m-a demis pe mine și s-a trecut pe el în funcția de director”, spune Romeo Stoicescu, directorul AJVPS.

Romeo Stoicescu spune că atunci când la asociație s-a aflat despre acest lucru au cerut lămuriri la ITM, dar de acolo li s-a transmis că parola se cere instanță, pentru că deja au dat-o cuiva din asociație.

Joi însă, Pompil Varga, a venit la sediul AJVPS însoțit de un executor judecătoresc, hotărât să își ia funcția înapoi. ”O să facem plângere la Camera Executorilor, pentru că aici s-a prezentat un executor judecătoresc fără a avea mandat. În plus, domnul Varga a venit însoțit de un domn care se prezintă a fi avocatul Asociației, ceea ce nu este”, spune Romeo Stoicescu.

Toată această ”dramă” se consumă în ciuda faptului că deși Pompil Varga a făcut cerere de repunere în funcție, aceasta a fost respinsă la Curtea de Apel Alba Iulia.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
1 Comentariu
  1. […] FOTO VIDEO Scandal cu uși rupte la Asociația Vânătorilor și Pescarilor Sibiu.… […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...