ambulanta

Vești bune pentru Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu. Ministrul Sănătății a declarat vineri că se vor aloca 55 de ambulanțe noi pentru județul nostru. Inițial era vorba de 35 de bucăți.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat, vineri, că vor fi achiziţionate 150 de ambulanţe noi până la finalul anului şi alte 500 până în martie 2019, din acestea, un număr de 55 urmând să fie repartizate unităţilor de ambulanţă din judeţul Sibiu, anunță Agerpres. „Până la sfârşitul anului vor fi aduse 150 de ambulanţe, iar până în martie, încă 500”, a spus ministrul Sănătăţii.
Sorina Pintea a arătat că îi va propune lui Raed Arafat ca la Sibiu să fie repartizate 55 de ambulanţe noi, cu 22 mai multe decât este prevăzut în prezent, pentru că aici va avea loc Summit-ul UE în mai 2019.
„Am decis (…) şi datorită că avem Summit-ul în mai, să majorăm numărul de ambulanţe noi, care va fi destinat Sibiului. Deci, s-a estimat 35, eu am propus prin raportul meu şi îl voi trimite domnului Arafat, să suplimentăm cu încă 22, având în vedere ce se va întâmpla atunci”, a explicat ministrul Pintea.
Ministrul Sănătăţii a spus că în urma unui control la Ambulanţa Sibiu, „sunt anumite aspecte pe care urmează să le clarificăm”, fără a detalia exact despre ce probleme este vorba.
În 9 mai 2019, Sibiul va fi, pentru o zi, capitala politică a Uniunii Europene, aici urmând să se reunească şefii de stat din UE la primul summit european de după Brexit. foto: arhivă

Comentariul meu

Lasă un răspuns