Filme XXX făcute în sediul unei universități din România – O secretară în rolul principal

0 8.988

Scandal fără precedent la una dintre cele mai apreciate facultăţi din România. Studenţii de la Universitatea Politehnică Timişoara au rămas cu gura căscată atunci când au văzut-o pe o secretară pe un site de filme pentru adulţi.

Mai mult decât provocator, tânăra ispitea bărbaţii, iar şocul a venit când s-a descoperit că se filma chiar în biroul unde primea şi studenţi, anunță Digi 24. Mai mult, scenele deocheate erau filmate chiar de iubitul femeii.
Scenele erotice erau transmise pe un site pentru adulţi chiar din secretariatul facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii. Una dintre întâlnirile provocatoare de videochat ar fi avut loc chiar în timp ce profesorii aveau şedinţă într-un birou alăturat.
Florin Drăgan, prorector al Politehnicii Timișoara: „Era decanul facultății care avea o ședință pe un proiect de markenting, ea a mers acolo, el nu avea de unde să știe ce face.”
Tânăra secretară a profitat de vacanţa de vară ca să transforme secretariatul în studio pentru videochat. Şi-a luat şi măsuri de precauţie. A blocat accesul utilizatorilor din România, dar cum la Timişoara învaţă şi străini, tot a fost dată de gol.
„Vai ce nasol! oricum bănuiau colegii, tot timpul ziceau de ea. Eu de câteva săptămâni am auzit.”, spune o persoană.
Când totul a ieşit la iveală, secretara în vârstă de 25 de ani a renunţat de bunăvoie la serviciul de la facultate. Absolventă de drept, era angajata Politehnicii de şase ani.
Florin Drăgan, prorector al Politehnicii Timișoara: „S-a întâmplat în timpul liber al persoanei respective, nu în timpul orelor de lucru, regretăm dar nu avem ce să facem. Chiar știa că e greșit ce a făcut pentru că și-a prezentat demisia”
Dacă unii studenţi s-au amuzat de întâmplare, mulţi au fost revoltaţi când au aflat că secretariatul devenise studio de videochat.
Universitatea Politehnică Timişoara a scos la concurs în vară 2.300 de locuri, aşa că fosta secretară trebuie să evite să dea ochii prin oraş cu o mulţime de studenţi care o cunoşteau.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.