aripi frânte la oradea pentru csu. urmează meciul cu steaua
FOTO - CSU Sibiu / Ana Maria Matusoiu

CSU Sibiu a luat bătaie sâmbătă seară în partida disputată în deplasare cu actuala campioană, CSM Oradea. Bihorenii s-au impus cu 78-68 (24-20, 16-17, 20-14, 18-17) în fața echipei lui Dan Fleșeriu. Sibiul joacă vineri, 9 noiembrie, de la ora 17:15 cu Steaua București.

Baschetbaliștii sibieni au făcut, seara trecută, un joc modest pe terenul campioanei CSM Oradea. Deși în prima parte a meciului au reușit să țină aproape, spre final, gazdele au reușit să se desprindă pe tabelă. Multe încercări de a marca ale echipei noastre nu au fost valorificate, iar asta ne-a costat. Chiar dacă în sfertul al treilea, echipa noastră reușea să treacă la conducere, baschetbaliștii sibieni nu au reușit să își mențină avantajul. Oradea a venit rapid cu replica, iar până la finalul celor 40 de minute regulamentare au reușit să își asigure un avantaj consistent pe tabelă.
” Am făcut din nou un joc slab cu greșeli grave sub cosul advers. Sigurul lucru pozitiv a fost că mingea a ajuns acolo însă am avut în acea poziție 8 mingi pierdute, ceea ce ne-a costat scump. De asemenea, apărarea nu este destul de agresivă și Oradea a reușit să își facă prea ușor jocul de circulație care îi este caracteristic iar de acolo au venit 5 aruncări în ultima secundă marcate de către ei.
Per total am fost departe de ceea ce ne dorim, atât în atac, cât și în apărare, și încă nu vedem creșterea de calitate a jocului de la un meci la altul. Trebuie să lucrăm din greu și să punem la punct aceste detalii și este o chestiune de timp până o vom face, nimic nu vine așa ușor! Bineînțeles că una din condițiile esențiale este să avem sala în care jucăm la dispoziție și pentru antrenamente!!”, a spus antrenorul principal al BC CSU Sibiu.
Pentru CSU Sibiu au marcat: Kevin Hardy 17p, Chris Cooper și Justas Tamjulis câte 10p, Monyea Pratt 9p, Isaiah Philmore 7p, Mirel Dragoste 5 p, Wilhelm Brosser și Randal Falker câte 3p, Aurelian Gavriloaia și Lucas Tohătan câte 2p,
BC CSU Sibiu se întoarce acasă pentru a primi vizita celor de la CSM Steaua București. Meciul se va disputa vineri, 9 noiembrie 2018, de la ora 17:15. Biletele s-au pus în vânzare pe www.bc-csusibiu.ro și pe www.kompostor.ro

Ultima oră

Comentariul meu