foto scandal pe transfăgărășan - hotelierii revoltați de închiderea drumului

Proprietarii de cabane, pensiuni și hoteluri de pe Transfăgărășan arată cu degetul către CNAIR, care în ciuda vremii superbe a decis să închidă cel mai frumos drum din România, de la 1 noiembrie (detalii aici).

Zilele frumoase cu temperaturi ridicare nu impresionează și pe cei de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Chiar dacă pe Transfăgărășan nu e pic de zăpadă și vremea a fost frumoasă, cei de la CNAIR nu a binevoit să amâne măcar cu câteva zile închiderea tronsonului dintre Bâlea Cascadă și Bâlea Lac.foto scandal pe transfăgărășan - hotelierii revoltați de închiderea drumului ’’Remarcăm graba cu care CNAIR a închis drumul, exact la 1 noiembrie ! O problemă au rezolvat, Transfăgărășanul l-au închis deși nu este pic de zăpadă pe el! Restul nu mai contează! Felicitări în special sibianului din fruntea CNAIR pentru intransigență!’’, a scris pe contul său de Facebook, managerul hotelului de la Bâlea Cascadă și a cabanei Paltinul din Bâlea Lac. Acesta a publicat și câteva fotografii elocvente, cu tronsonul de drum închis.

”Bâlea în 4 noiembrie, la 14C… Urcare cu telecabina, coborâre pe jos. Drumul arată extraordinar… Păcat că… Mulțumim CNAIR și directorului său.. Este pentru prima dată în epoca postdecembristă când se întâmplă așa ceva…”, a mai scris Marius Olariu.foto scandal pe transfăgărășan - hotelierii revoltați de închiderea drumului”Decizia închiderii acestui sector de drum a fost luată în conformitate cu Regulamentul de funcţionare a drumului naţional DN 7C (Transfăgărăşan) numărul: AND 524/2015, dar şi din cauza instabilității atmosferice la altitudine ce poate produce fenomene meteorologice extreme în orice moment”, arată cei de la CNAIR.foto scandal pe transfăgărășan - hotelierii revoltați de închiderea drumuluiTransfăgărășanul începe din localitatea Bascov, județul Argeș, și se termina lângă localitatea Cârțișoara, județul Sibiu. Drumul face legătura, prin Munții Făgăraș, între Muntenia și Transilvania.

Ultima oră

Comentariul meu