vremea în noiembrie - de luni apar schimbări radicale

Meteorologii ne dau vești noi legate de starea vremii. Zilele călduroase cu care ne-am obișnuit în ultima perioadă, se vor transforma în unele răcoroase cu temperaturi în scădere mai ales în timpul nopții.

Ploile din sudul şi vestul Europei vor sta departe de zona ţării noastre, cel puţin până în prag de weekend, anunță Digi24. Totuşi, temperaturile vor începe să scadă în toate regiunile.
În orele următoare, norii de altitudine joasă şi ceaţa vor prefera sudul şi estul teritoriului. Cerul va rămâne mai mult senin în rest, iar minimele se vor situa între minus 5 grade în estul Transilvaniei şi 12…13 grade Celsius în Dealurile de Vest.
Pe parcursul zilei, aspectul vremii va fi plăcut în cea mai mare parte a ţării. Unele înnorări se vor semnala doar în sud-est, în timp ce vântul va avea intensificări uşoare în sudul Banatului, pe creste şi la malul mării. Va rămâne anormal de cald în regiunile de dincolo de munţi, unde maximele vor fi cuprinse între 20…25 grade, iar în celelalte zone se vor înregistra temperaturi potrivite pentru această perioadă.
Zilele viitoare vor aduce o scădere treptată a temperaturilor în toată ţara. Astfel, la mijlocul săptămânii, valorile termice nu vor mai trece nicăieri de 18…19 grade Celsius Celsius. Momentele însorite vor predomina în centru, vest şi nord-vest, iar atmosfera mohorâtă va pune stăpânire pe sudul şi estul teritoriului, unde trecător va fi burrniţă.

Ultima oră

Comentariul meu