Sfârșit de drum pentru sibianul de la Exatlon

0 2.406

Ciprian Silași, sibianul din a doua ediție Exatlon, a fost eliminat din concurs în urma unui duel cu Doru Meseșan. Ciprian va reveni acasă, la Sibiu, unde îl așteaptă iubita și băiețelul de 8 ani.

Competiţia de la Exatlon nu este una simplă. Războinicii şi Faimoşii îşi dispută teritoriul şi se luptă în cadrul probelor care testează rezistenţa fizică şi psihică, însă doar unul singur va câştiga premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro. Ziua de duminică, 4 noiembrie, a adus o nouă eliminare. Iată cine a părăsit competiţia.
Ciprian Silași, fostul model devenit cântăreț de muzică populară, a fost eliminat duminică seara de la Exatlon, după ce a pierdut duelul direct cu Doru Meseșan. Astfel, Doru se poate mândri cu trei dueluri în care a ieşit învingător.
CITEȘTE AICI CUM A ÎNCEPUT AVENTURA LUI CIPRIAN LA EXATLON
Ciprian a fost nominalizat spre eliminare de către colegii săi de echipă, dar nu s-a supărat pentru acest lucru. Din contră, a afirmat că este mulţumit de faptul că a ajuns atât de departe în competiţie, ţinând cont că nu a practicat vreodată un sport de performanţă. În plus, el le-a transmis colegilor că şi-ar dori să păstreze legătura după întoarcerea în România, căci îi consideră nişte oameni deosebiţi.
„Îmi pare rău că nu am putut face mai mult pentru această frumoasă echipă care s-a dovedit a fi o familie. Abia acum începe viața voastră, ca și familie, ca și grup. Iar noi, mare parte, vom păstra legătura și vom fi apropiați. Mă bucur că nu am pierdut timpul, am câștigat două luni de zile cu lucruri și oameni fani”, au fost cuvintele lui Ciprian.
Cine este Ciprian Silaşi
Ciprian este din Sibiu şi iubeşte muzica populară. Cariera sa este una în modelling, el defilând pentru mai multe case de modă cunoscute şi pe podiumuri din întreaga lume. Are o relaţie cu Diana Romanesse, alături de care are un copil în vârsta de 8 ani, pentru care susţine că s-a înscris în concursul Exatlon.

Sursa www.click.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...