Incendiul devastator de la Bungard – Campanie de ajutoare pentru ciobanul păgubit

945

Un incendiu puternic a izbucnit vinerea trecută în localitatea Bungard. Au ars saivanele unui cioban din zonă, iar focul a distrus toată munca acestuia. un tânăr din Șelimbăr, impresionat de situația ciobanului, a inițiat o campanie de ajutorare a acestuia.

A ars din temelii
Nicolae Iacob este ciobanul care vineri și-a pierdut agoniseala de-o viață. Încă nu se știe cum a pornit incendiul, dar cert este faptul că flăcările au distrus tot. ”Au ars saivanele, o mini șură, un adăpost pentru baloți, un tractor și alte utilaje. Cu ajutorul sătenilor s-au salvat cam 60- 70 de baloți de fân, dar aproximativ 2.000 au ars. Doar asta înseamnă o pagubă de aproximativ 100.000 de lei”, spune Bogdan Lascu, cel care își dorește să-l ajute pe ciobanul din Bungard.

Pagubele sunt imense, dar poate cel mai bun lucru este faptul că cele 400 de oi și 32 de vaci nu se aflau acolo în momentul în care a izbucnit incendiul. ”Animalele erau pe câmp, așa că acestea sunt în siguranță. Acum problema este că Nicolae nu mai are unde să le țină și nici ce să le dea de mâncare. Aici m-am gândit că l-ar putea ajuta comunitatea”, spune Bogdan.

AFLĂ DE AICI CUM ÎL POȚI AJUTA PE CIOBANUL CARE A PIERDUT TOT. 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.