JIFA sponsorizează în continuare pe CSU Sibiu în ciuda incendiului devastator de la depozit

1.533

După ce a fost alături de galben-albaștri trei sezoane consecutive, compania sibiană Jifa își reconfirmă sprijinul pentru BC CSU Sibiu și în sezonul 2018/2019. Sprijinul este demn de lăudat cu atât mai mult, după ce firma sibiană a fost afectată de un incendiu puternic luna trecută la un depozit de deșeuri din oraș.

Compania Jifa s-a alăturat marii familii galben-albastre în urmă cu 3 ani și a fost, prin conducerea sa, un partener nelipsit de la principalele evenimente din viața echipei.
“Se spune că „Poţi face intotdeauna mai mult decât ai crezut”, iar an de an echipa CSU Sibiu demostrează acest lucru. Încă de la începutul formării echipei am fost alături de ei și am văzut multă muncă și dăruire, ceea ce a condus la performanţă și succes. Comunitatea sibiană este o comunitate deosebită, care uneşte şi aduce un plus de valoare, reuşind, an de an, să susţină echipa. Cu bucurie și încredere pot afirma că, și în acest an, JIFA va susţine echipa, atât moral, cât și financiar. Mă simt mândru că sunt sibian şi totodată un vultur galben-albastru. Aştept cu nerăbdare fiecare meci și din acest sezon şi sunt convins că nici în acest an, echipa CSU Sibiu nu ne va dezamăgi. Mult succes!” a declarat ing. Vasile Jugărean, Administrator JIFA.
”Mă bucur extrem de mult de faptul că, în ultimii ani, nu doar că am crescut ca număr de suporteri abonați sau ca număr de sponsori privați. Cel mai de preț lucru în toți acești ultimi ani a fost că am reușit să punem cărămidă lângă cărămidă alături de partenerii nostri, am reușit să construim treptat și sănătos și am rămas împreună uniți. Sunt mândru că Jifa continuă și în acest sezon să ne sprijine și vreau să îi adresez mulțumirile mele lui Vasi Jugărean pentru tot ceea ce face în sprijinul baschetului sibian”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.