Ora de Sibiu
Știri in direct

Biletul de autobuz se poate plăti prin SMS la Tursib

1.532

Din data de 12 noiembrie, biletele de călătorie Tursib se pot achiziţiona la urcarea în autobuz, cu telefonul mobil, prin utilizarea aplicaţiei 24pay.

Pentru a beneficia de această aplicaţie trebuie să aveţi un telefon mobil smatphone, să descărcaţi gratuit Aplicaţia 24 pay, din Google Play sau App Store fiind necesar să adăugaţi inițial un card bancar Visa/Mastercard.
Pentru a achiziționa un titlu de călătorie, este necesar să accesaţi secțiunea „Transport Public” din aplicație și să scanaţi codul QR afișat în autobuz. Dacă telefonul dumneavoastră este echipat cu tehnologie NFC, îl puteţi apropia de eticheta cu simbolul NFC.
După confirmarea tranzacției, titlul de călătorie achiziționat va fi disponibil în secțiunea Portofel, unde va fi accesat în caz de control și prezentat reprezentantului operatorului de transport. Refuzul de a prezenta controlorului codul de legitimare se consideră contravenție și se sancționează conform reglementărilor în vigoare! Biletul cumpărat cu telefonul costă 2 lei.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
ritter.ro

2 Comentarii
  1. ovy spune

    Ori e SMS ori e 24 pay ? Parcarea se poate plati prin SMS si se pune pe factura de telefon, simplu ca buna ziua. Probabil la cei cu cartela li se scade din credit.

  2. Cristi spune

    Titlul dezinformează foarte mult!
    Se plateste cu o aplicatie, nu prin SMS!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...