Ora de Sibiu
Știri in direct

Modificări în ghidurile de finanțare pentru agendele culturale și sportive ale Primăriei Sibiu. Se înăspresc condițiile

902

Primăria Sibiu modifică ghidurile pentru acordarea finanțărilor nerambursabile destinate Agendelor Culturale, Sportive și Agenda  Comunității. Pe lângă modificări semantice, noile ghiduri prevăd mai multe obligații din partea solicitanților.

Pentru Agenda Culturală cei care au întocmit noile ghiduri cer renunțarea la cuvântul ”ștampilă„ și al derivatele acestuia și adaptarea textului pentru păstrarea sensului enunțului.

În plus, pentru solicitanții care au depus proiecte și anul anterior, punctajul li se va calcula în funcție de rezultatele monitorizării evenimentelor trecute.

În cazul tuturor celor trei ghiduri solicitanții sunt obligați să publice data, locul și ora evenimentului pe aplicația Sibiu City App. În caz contrat li se va retrage 10% din finanțare.

Toate materialele publicitare vor trebuie să conțină mesajul scris sau audio ”Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu”, împreună cu sigla municipiului Sibiu.

Solicitanții finanțărilor nu trebuie să se afle în litigiu cu instituția de la care solicită finanțarea, deoarece instituția va analiza natura conflictului și impactul acestuia asupra contractului.

La cererea de finanțare, în cazul tuturor celor trei ghiduri, se va anexa un formular cu denumirea ”Înștiințare solicitant cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal”, iar reprezentanții Primăriei au conceput și forma acestuia.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
kdeco.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...