sibiul joacă la mureș cu fc botoșani - ’’tati’’ e optimist
FOTO - FC Hermannstadt

După cele două victorii obținute în deplasare, cu Politehnica Iași (2-0) și Sepsi OSK Sf. Gheorghe (3-1), echipa sibiană revine pe Stadionul ”Trans-Sil” din Tg. Mureș pentru duelul cu FC Botoșani. În tur, FC Hermannstadt a pierdut cu 2-0 meciul disputat pe terenul formației pregătite de Costel Enache.

Antrenorul Vasile Miriuță consideră că jocul cu FC Botoșani este unul extrem de important pentru echipa sa. Tehnicianul crede că pe jucătorii săi îi așteaptă un meci dificil, chiar dacă FC Botoșani a pierdut, în etapa precedentă, cu scorul de 5-1, pe teren propriu, cu CFR Cluj.
”Ne așteaptă din nou un meci…în deplasare, chiar dacă suntem gazde, pentru că nu jucăm acasă, jucăm la Tg. Mureș. Trebuie să fim pregătiți din toate punctele de vedere. Părerea mea e că jucăm cu o echipă care nu-și merită locul în clasament, la valoarea lotului pe care îl are. Botoșaniul are un antrenor bun, pe Costel Enache, care a făcut o treabă bună și anul trecut. Noi suntem pe un drum bun, dar încă nu am realizat nimic. Am câștigat două jocuri în deplasare, dar suntem tot acolo, în spate. Trebuie să facem tot ce ține de noi să câștigăm acest joc. Va fi un joc de 6 puncte, suntem două echipe apropiate în clasament. Ne dorim să ieșim învingători. Botoșaniul vine după o înfrângere acasă, cu CFR-ul. Clujenii au șutat de 4 ori la poartă și au dat 5 goluri. Câteodată mai e nevoie și de șansă! Am văzut jocul! Însă, a trecut meciul cu CFR. Sunt sigur că se pregătesc și ei bine pentru meciul cu noi. Îmi doresc enorm să intrăm în pauza de două săptămâni care va urma acestui joc cu dreptul”, a spus Miriuță într-o conferință de presă.Vasile Miriuță are la dispoziție întreg lotul, inclusiv pe Nemanja Mijuskovic, care și-a ispășit etape de suspendare în etapa a XIV-a.

Serediuc, reîntâlnire cu fosta echipă
Din lotul echipei FC Hermannstadt fac parte și doi jucători care au îmbrăcat tricoul formației FC Botoșani în sezonul precedent. Este vorba despre Tiberiu Serediuc și Florin Acsinte.
Pentru Serediuc, meciul cu FC Botoșani este unul ca oricare altul. Fotbalistul s-a declarat plăcut surprins de modul în care a fost primit la Sibiu, el semnând pentru FC Hermannstadt după ce sezonul a început. ”Nu este un meci mai special pentru mine deoarece am evoluat o perioadă mai scurtă la Botoșani. Este un meci ca oricare altul. Trebuie să ne concentrăm. Va fi un meci greu deoarece Botoșaniul are o echipă bună, cu jucători de calitate. Acum nu trece printr-un moment bun, dar cu siguranță va veni la Tg. Mureș să câștige puncte. Am fost primit foarte bine la Sibiu, chiar am rămas plăcut surprins. Sper să ne îndeplinim obiectivul și să adunăm cât mai multe puncte deoarece nu stăm foarte bine în clasament. Sper ca, după meciul de duminică, să ieșit de acolo, din zona retrogradării”, a spus Serediuc.
Întâlnirea dintre FC Hermannstadt și FC Botoșani va avea loc duminică, 11 noiembrie, de la ora 17:30. Înaintea acestui meci, FC Botoșani ocupă locul 11, cu 15 puncte, în vreme ce echipa sibiană este pe 12, cu 14 puncte.

Ultima oră

Comentariul meu