Dacă noul tău Iphone face figuri Apple ți-l repară gratuit

432

Unele probleme care afectează o parte din telefoanele iPhone X si laptopurile MacBook Pro se vor repara gratuit de către Apple. Aceasta este cel mai recent anunț dintr-o serie de probleme de calitate din ultimul an, apărute chiar dacă firma a scumpit consistent produsele sale. Varianta de top a IPhone costă 1.449 dolari, iar cel mai bun iPad este 1.899 dolari.

Apple a precizat că ecranul iPhone X putea avea probleme la atingere din cauza unei componente defecte, care va fi înlocuită gratuit. Compania a spus că defecțiunea afectează numai iPhone X original, care a fost înlocuit de iPhone XS și XR în această toamnă.

Ecranele de pe telefoanele afectate pot să nu răspundă corect la atingere, sau ar putea reacționa fără a fi atinse. În cazul MacBook Pro de 13 inchi problema este la unitatea de stocare. Doar un număr limitat de unități SSD de 128 GB și 256 GB din MacBook Pro vândute între iunie 2017 și iunie 2018 au fost afectate.

Anul trecut, Apple a derulat un program de înlocuire a bateriilor, după ce un update software care ar fi trebuit să ajute buna funcționare a bateriilor mai vechi a redus performața dispozitivelor. În vară compania a înlocuit tastaturile unor modele MacBook și MacBook Pro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.