Ora de Sibiu
Știri in direct

Trafic în condiții de ceață densă pe drumuri naţionale şi pe autostrăzile A1, A3 şi A10

396

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe mai multe drumuri naţionale şi pe autostrăzile A1, A3 şi A10, din cauza ceţii, care reduce vizibilitatea între 200 şi 50 de metri.

Potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română, se circulă în condiţii de ceaţă pe autostrăzile A1 Sibiu – Deva, A3 Turda – Gilău, A10 Aiud – Turda şi pe drumuri din numeroase judeţe ale ţării, precum Călăraşi, Ialomiţa, Hunedoara, Maramureş, Bacău, Neamţ, Iaşi, Cluj, Bistriţa-Năsăud și Arad.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu viteză redusă, să folosească sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire, să nu facă depăşiri riscante, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să adopte o conduită preventivă la volan.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis avertizări nowcasting cod galben de ceaţă pentru judeţele Suceava, Bacău, Vrancea, Neamţ, Galaţi, Iași, Hunedoara, Arad, Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Harghita, Tulcea, Ialomiţa, Brăila și Călăraşi. Atenționările sunt în vigoare până la ora 8.00, 9.00, respectiv 11.00.

Ceaţa determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...