Dragnea a revenit cu o valiză în Parlament și l-a acuzat pe Iohannis: „Un președinte fals, un personaj de carton”

398

Liviu Dragnea revenit luni în Parlament, în fața jurnaliștilor, cu o nouă valiză despre care a spus că „un localnic din Sibiu a găsit-o în curte”. Președintele PSD l-a acuzat pe Klaus Iohannis, spunând că „putem vorbi de 17 dosare penale pentru acest om care vorbea cu atâta plăcere despre penali”.

Dragnea a scos din valiza adusă în Palatul Parlamentului mai multe stick-uri și câteva foi pe care era watermark-ul Rise Project.
„Este a doua zi de luni şi este a doua valiză. Un localnic din Sibiu a zis că a găsit-o în curte şi a dat-o unui prieten, care a dat-o altui prieten şi care prietenul acela cică a devenit martor sub acoperire. Acestea sunt nişte stick-uri pe care o să vi le oferim. Am văzut cu toţii, de foarte mult timp, că sunt jurnalişti care fac dezăluiri cutremurătoare cu privire la activitatea posibil infracţională a preşedintelui Iohannis, aceste ştiri ori nu se prezintă, ori mor foarte repede, cu totul şi cu totul întâmplător. Foarte ciudat. Am zis să le reiau eu”, a spus Liviu Dragnea.

Președintele PSD l-a acuzat pe Klaus Iohannis, spunând „cine este şi ce a făcut acest personaj”.
„Ceea ce vedem la acest preşedinte fake, adică preşedinte fals, este doar o imagine falsă, este un personaj de carton, pus în funcţie de statul paralel şi susţinut în continuare de statul paralel. Mulţi procurori l-au descris ca un şef de clan, ca un şef de grup organizat cu toate acţiunile întreprinse în perioada în care a fost primar şi nu numai. Putem vorbi de 17 dosare penale pentru acest om care vorbea cu atâta plăcere despre penali, despre penalii care s-au cocoţat în vârful statului. În vârful statului este preşedintele. Spunea că nu a fost niciodată urmărit penal: minciuni. A fost urmărit în mai multe dosare şi nu şi-a dat demisia așa cum cere unora”, a adăugat Dragnea.

Este pentru a doua oară când Dragnea vine în Parlament cu o astfel de valiză, asta după ce jurnaliștii de la Rise Project au publicat săptămâna trecută primul articol din seria de investigații referitoare la Tel Drum. Șeful PSD a anunțat că lunea viitoare va reveni cu cea de-a treia valiză.

Sursa: news.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.