Ora de Sibiu
Știri in direct

Premiu important primit de CNM Astra Sibiu la Leipzig

389

Prezența României la Salonul Internațional de Patrimoniu de la Leipzig-Denkmal- a avut anul acesta ecouri de excepție. INP și Muzeul ASTRA au expus cele mai valoroase demersuri de prezervare și de punere în valoare a patrimoniului natural și construit din țară.

De asemenea, Muzeul ASTRA a realizat o expoziție de obiecte etnografice pe tematica restaurarii obiectelor și monumentelor din lemn.
Demonstrațiile practice de măiestrie în prelucrarea lemnului au atras la standul romanesc sute de vizitatori, unii dintre acestia incercânduși talentul alături de echipa Muzeului ASTRA. Patrimoniul construit al Muzeului ASTRA a fost prezentat intr-o mini expoziție cu machete din lemn.
Date fiind popularitatea demonstrațiilor practice , originalitatea expunerii și calitatea ansambluilui standului, reprezentanții României au fost răsplătiți cu medalia de AUR!
Cu acest prilej, Muzeul ASTRA, își ia angajamentul să continue pe aceeași linie de conservare, dar și de promovare interactivă a tradițiilor și a meșteșugurilor românești.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...