VIDEO Scandal uriaș la Dumbrăveni – Șase persoane au ajuns după gratii

1.340

17 persoane au fost conduse la audieri în urma unui scandal izbucnit în iulie 2017, în orașul Dumbrăveni. În urma cercetărilor, șase bărbați au fost arestați luni pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe, respectiv vătămare corporală.

Astfel, la data de 12 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut șase persoane, în urma acțiunilor desfășurate cu sprijinul Poliției Municipiului Sighișoara (I.P.J. Mureș), Poliției Orașului Dumbrăveni și Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Sibiu pe raza localităților Sighișoara (Mureș), Dumbrăveni, Șaroș pe Târnave și Ernea.

video

„În fapt, în cursul lunii iulie 2017, în orașul Dumbrăveni, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între două grupuri de persoane, aproximativ 30, domiciliate în orașul Dumbrăveni și localitățile apropiate, a izbucnit un scandal care a degenerat în acte de violență, în urma conflictului mai multe persoane necesitând îngrijiri medicale, două dintre acestea prezentând chiar leziuni care au necesitat între 130 – 140 de zile de îngrijiri medicale”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Ca urmare a celor constatate în urma acestui scandal, s-a deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe, respectiv vătămare corporală.

„În baza probatoriului administrat până în prezent, în dimineața zilei de 12 noiembrie a.c., polițiștii sibieni au declanșat o acțiune de amploare cu scopul punerii în aplicare a 17 mandate de aducere emise pe numele persoanelor implicate în agresiune, 13 bărbați și 4 femei, cercetate penal pentru săvârșirea de infracțiuni cu violență”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Șase bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 66 de ani, domiciliați în orașul Dumbrăveni, au fost arestați pentru 24 de ore. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe, respectiv vătămare corporală. Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi