fc hermannstadt foto
FOTO - FC Hermannstadt

FC Hermannstadt a terminat la egalitate cu FC Botoşani, 1-1 (0-0), luni, pe teren propriu, la Târgu Mureş, într-o partidă din etapa a 15-a a Ligii I de fotbal.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 63, când argentinianul Jonathan Rodriguez a transformat un penalty. Lovitura de pedeapsă a fost acordată în urma unui duel între fundaşul spaniol Biel Company şi albanezul Enriko Papa.
14 minute mai târziu, sibienii au egalat prin Daniel Tătar.
Meciul fusese programat să se joace iniţial duminică, 11 noiembrie, de la ora 17,30, dar nu s-a putut disputa din cauza ceţii dense. În tur, FC Botoşani a învins cu 2-0. FC Botoşani pierduse în precedentele două etape, de fiecare dată acasă.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=Su-1GDMpk00″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/Su-1GDMpk00/maxresdefault.jpg” caption=”Rezumat: Hermannstadt – FC Botosani 1-1″]
FC Hermannstadt, care venea după două victorii în deplasare, a obţinut primul punct acasă după patru eşecuri consecutive pe propriul teren.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Participă la discuție

1 Commentariu

Comentariu

  1. Adica am ajucat numai noi.”VIDEO Remiză pentru FC Hermannstadt cu FC Hermannstadt”. Era interesant daca se termina 2-1 – ne jucam singuri si luam si bataie. 🙂