Războinicul Ciprian Silași, trimis acasă de la Exatlon, din cauza unui sos

1.135

Ciprian Silași, sibianul care a participat în echipa Războinicilor în competiția Exatlon, s-a întors acasă. El a fost eliminat duminică, 4 noiembrie, iar cauza a fost….un sos.

Care a fost reacţia oamenilor de când te-ai întors?
Ciprian Silaşi: Sincer, sunt măgulit să văd că sunt atât de iubit şi de apreciat pentru ceea ce am făcut în acest show, această competiţie care se numeşte “Exatlon”, de la Kanal D. Că am avut un parcurs şi o perioadă favorabilă mie şi că s-a dovedit că am făcut lucruri faine.

Te aşteptai să ieşi aşa repede?
Nu mă aşteptam, ne doream să câştigăm mereu, pentru că eram foarte buni. Dar se pare că “Exatlon” înseamnă viaţă, înseamnă competiţie. Şi dacă într-o zi nu te simţi bine şi rişti să joci un joc de duel pentru casă sau pentru eliminare s-ar putea să pierzi.

Tu nu te-ai simţit bine la duel, înainte de a fi eliminat…
Da, se pare că o mâncare copioasă nu-i chiar aşa de politicoasă. Cu o seară înainte mâncasem ceva cu sos şi mi-a căzut foarte greu. De obicei, seara îţi cade greu sosul. Noi fiind într-o perioadă în care mâncam cu poftă mare, am mâncat lacom, mi-a căzut greu şi am avut o stare cu febră, ca de răceală, mi-a fost foarte rău şi s-a reflectat asta şi în următoarele zile. Nu mi-am revenit imediat. Am zis să particip la competiție, să fiu corect, pentru că fiecare din noi avea o şansă.

Te bucuri că te-ai întors?
Depinde din ce unghi priveşti. Acum că sunt acasă, cu familia, şi cu cei dragi, şi că reuşesc să am o viaţă mai relaxantă, da, mă bucur. Mă bucur că am şi rezistat acolo, îmi pare rău și că am plecat.

Toţi au plâns că ai plecat…
Noi ne-am înţeles foarte bine, am comunicat bine, ne-am sincronizat, ne-am mulat şi am încercat să fim o echipă. Am încercat să le ridic moralul cu cântece, cu glume, să facem haz de necaz, să vedem partea roz a lucrurilor. Trebuie să vezi partea frumoasă a ceea ce se întâmplă acolo, chiar dacă totul ni se părea întunecat.

ciprian silasi

Cum a reactionat fiul tău că te-ai întors?
În primă fază nu-și dorea să vin, dar era faza aia, îmi doresc dar nu-mi doresc, îmi e frică, dar nu-mi e. S-a bucurat enorm de tare, cu toate că-şi dorea să câştig premiul cel mare (n.r. 100.000 de euro). Dar banii nu aduc fericitrea. Iar bani şi frică n-am avut niciodată. Dar dacă nu-i ai, le port grija.

După ce te-ai întors, ţi-a crescut cota la concertele de muzică populară?
Înca n-am apucat mult să reinteracţionez. Am plecat într-o perioadă favorabilă mie, în perioada de nunţi, când erau multe concerte. Iar acum vine postul Crăciunului. Dar nu e o problemă, concerte, nunţi şi festivaluri vin oricum. Trebuie să-mi revin, să-mi fac ordine în minte, să mă dezmeticesc, că îmi sună telefoanele şi sunt asaltat din toate părţile.

Cât ai slăbit?
Spre uimirea tuturor, doar 2 kilograme și jumătate. Sunt un om căruia îi place confortul, dar la “Exatlon” pot spune că am muncit. Şi eu acasă nu făceam astfel de munci.

Cum de te-ai gândit tu, ca şi cântăreț de muzică populară, să mergi la un reality-show?
La primul sezon nu prea m-am uitat, dar fiul meu s-a uitat şi ţinea cu Bruce şi aveam prieteni comuni. Şi l-am întrebat dacă vrea să mă înscriu. Şi am făcut-o, i-am făcut pe plac. Nici mama, nici soţia nu s-au opus, dar nu s-au bucurat pentru că plecam de acasă şi făceam altceva. Dar m-au apreciat.

Ai plecat războinic şi te-ai întors şi mai faimos.
Ca să zic aşa, am plecat om şi m-am întors şi mai om. Sentimentul e unul fain, că orice ai fi făcut acolo trebuia să faci bine şi să câştigi.

Ce alte planuri mai ai?
Îmi doresc să fac colinde, o piesă nouă sau mai multe, dar o să văd, că-s asaltat de oferte.

Sursa www.click.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.