Sibiul, premiat din nou la Gala Asociației Municipiilor din România

2.003

Luni, 12 noiembrie, la Ateneul Român a avut loc Gala Asociației Municipiilor din România (AMR), ediția a II-a. Cele 109 municipii din România s-au întrecut în cadrul Galei cu proiecte deosebite în cadrul a 10 categorii. Acest demers al AMR are ca scop evidențierea și promovarea exemplelor de bune practici în administrația publică locală.

Sibiul a fost premiat și anul acesta în cadrul Galei, de data aceasta la secțiunea „Excelență în regenerarea urbană a spațiilor publice”.

„Am depus o aplicație la această secțiune, arătând proiectele pe care Sibiul le-a inițiat în acest domeniu, unele finalizate, altele în curs: modernizarea străzilor de pământ, reabilitarea cartierelor de blocuri, crearea de locuri de joacă, agrement și sport precum și o dimensiune specifică Sibiului – regenerarea urbană prin cultură. Un juriu format din specialiști și rectori sau decani ai celor mai prestigioase universități din țară a decis că Sibiul merită premiat în acest domeniu. Am primit premiul în numele sibienilor care au susținut toate aceste proiecte”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Sibiul a fost premiat în ediția precedentă, din 2017, la secțiunea „Excelență în turism”.

Gala Asociației Municipiilor din România s-a desfășurat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, Excelența Sa domnul Klaus Iohannis. Președintele Klaus Iohannis a onorat cu prezența Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România care a precedat Gala, adresându-se primarilor de municipii prezenți la această întâlnire.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Niculaie de la Cacova scrie

    I am so proud about outstanding job in rebuilding Municipal stadium or Sub Arini in such a short time.
    Sibiu is so well mentained and managed city.
    I nominate Constructii SA as the best company in civil construction.
    Well done every one!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.